Assalammualaikum semua blogger tersayang, i wanna shared something with you but its not to special .Before that sorry lahh sbb campur campur bm and bi hehe :) kayy now start the story , 8th jun 2012 adalah hari paling best sbb tu anniversary kita yg ke setahun dgn Muhd Zulaffian bin Abdul Wahab . Walaupun dia sekarang dekat plkn , but our anniversary tetap ade kayy . Pada Pukul 6.00 ptg dia dpat handphone dr pelatih plkn and dia terus text kita , dia wish ' Happy anniversary 1 year sayang , iloveyouu and imissyou . ' so sweet kan ? walaupun tak special mcm org lain . okay lah tu drpd takde kan ? hehe . iloveyouu more and more syg . i hope our relationship everlasting :') 

I think everything in life is art .
What do you , How you dress , the way you love someone and how you talk .
Your smile and your personality .
What you believe in , and all your dreams . 
The way you drink  .
How you decorate your home or party . 
How your writing looks and the way you feel .
Thnkyou fr everthing honey , cause you never stop make me laugh or smile .
I like your own style to show your love at me . I apprieacated it . 

Love oxox , 


No comments:

Post a Comment